Burbuqe Berisha zgjidhet kryetare e Këshillit Drejtues në TKK

Burbuqe Berisha zgjidhet kryetare e Këshillit Drejtues në TKK

12 dhjetor 2017 10:08

Ministri i Ministrisë për Kulturë, Rini dhe Sporte, Kujtim Gashi ditë më herët ka emëruar Këshillin Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës, shkruan KultPlus.

Pas mbledhjes së parë të këtij këshilli, tashmë është zgjedhur edhe kryetari i tij Për këtë mandat kjo detyrë i është besuar Burbuqe Berishës.

Këshilli Drejtues përbëhet nga: Burbuqe Berisha, Shkëlqim Millaku, Fisnik Ademi, Jahja Shehu, Orhan Kërkezi, Ismet Azemi e Valon Kashtanjeva.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme