Të rinjtë tregojnë kë preferojnë më shumë, teatrin apo kinemanë Foto: Koha / ilustrim

Të rinjtë tregojnë kë preferojnë më shumë, teatrin apo kinemanë

10 dhjetor 2017 10:28

Në Tetarin Kombëtar të Kosovës janë vënë në skenë tekste të shumta nga dramaturgjia kombëtare dhe botërore. Shfaqjet në këtë teatër trajtojnë tematikë të ndryshme.

Por, me gjithë përpjekjet për ta bërë teatrin më atraktiv për shikuesin, numri i vizitorëve vazhdon të mbetet jo i kënaqshëm me rreth 15 mijë shikues në vit.

Kinemaja, ndërkaq, vazhdon të jetë më e preferuar nga të rinjtë në Kosovë. Në vitin 2016, numri i vizitorëve në Kinemanë ABC në Prishtinë ishte më shumë se 38 mijë shikues.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme