Ekspozitë me instrumentet muzikore popullore të koleksionistit Ermal Sela

Ekspozitë me instrumentet muzikore popullore të koleksionistit Ermal Sela

12 nëntor 2017 22:46

Në Muzeun Historik të Tiranës koleksionisti i njohur Ermal Sela ka hapur një ekspozitë me instrumente muzikore popullore.

Sela dhe shumë koleksionistë të tjerë po punojnë fort që të ruajnë këto objekte të historisë së kulturës shqiptare.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme