Nesër në “Sot” dhoma muze e shkrimtarit Jakov Xoxa

Nesër në “Sot” dhoma muze e shkrimtarit Jakov Xoxa

14 March 2017 13:01

Nesër sjellim një material, i cili shpalos detajet e krijimtarisë së shkrimtarit Jakov Xoxa.

Nga udhëtimi ynë në qytetin e Fierit, ku kemi sjellë edhe detajet e qytetit Antik të Apollonisë, kemi shkuar edhe te pavioni i shkrimtarit Jakova Xoxa.

Ky vend është shumë i veçantë, i cili përfshin gjësendet kryesore të shkrimtarit si dhe nga ky vend Xoxa është frymëzuar edhe për të shkruar veprën “Lumi i vdekur”.


Nesër në “Sot” dhoma muze e shkrimtarit Jakov Xoxa by kohanet

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme