Të rinj nga Ballkani restaurojnë në Gjirokastër

Të rinj nga Ballkani restaurojnë në Gjirokastër

07 tetor 2017 23:51

Të rinj nga vendet e Ballkanit prej dhjetë vitesh po punojnë në Gjirokastër në fushën e Trashëgimisë Kulturore.

Krahas ndihmesës profesionale Kurset e Restaurimit po u shërbejnë të rinjve edhe për të kapërcyer paragjykimet dhe forcuar lidhjet e miqësisë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme