Shqipëria e Kosova diskutojnë zgjerimin e tregut të mediave audiovizive mes dy vendeve

Shqipëria e Kosova diskutojnë zgjerimin e tregut të mediave audiovizive mes dy vendeve

04 tetor 2017 09:30

Shqipëria dhe Kosova diskutojnë për zgjerimin e tregut të mediave audiovizive mes dy vendeve. Kryetari i AMA-s Gentian Sala dhe homologu i tij Adnan Merovci, zhvilluan një takim për përfshirjen e kanaleve te Shqipërisë ne platformat qe operojnë ne Kosove dhe anasjelltas.

Gjate bisedës mes tyre, u trajtuan edhe shqetësimet në lidhje me respektimin e të drejtave te transmetimit. Krerët e dy autoriteteve deklaruan se do te bashkëpunojnë për zbatimin e praktikave me te mira audiovizive bazuar ne standardet perëndimore.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme