Qeveria miraton kërkesën për bartjen e ministrisë së Kulturës në Prizren Foto: Koha / ilustrim

Qeveria miraton kërkesën për bartjen e ministrisë së Kulturës në Prizren

03 tetor 2017 13:12

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, kabineti ka marrë disa vendime.

Ndër këto vendime ka qenë edhe kërkesa e Ministrisë së Kulturës për bartjen e një pjese të stafit politik dhe profesional të kësaj ministrie në qytetin e Prizrenit.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme