“Historia e parrëfyer e mustaqeve të zotit president” - një thesar gjuhe

“Historia e parrëfyer e mustaqeve të zotit president” - një thesar gjuhe

23 shtator 2017 16:22

Virgjil Muçi, pas një heshtjeje jo të gjatë – që në të vërtetë është heshtja e studios së punës, ku dëgjohet vetëm tastiera e kompjuterit – befason përsëri me romanin e tij të fundit, “Historia e parrëfyer e mustaqeve të zotit president”.

Romani, që në krye, që në titull e që në nëntitujt e kapitujve, e parapërgatit lexuesin se kemi të bëjmë me një vepër ku sarkazma do të ketë notën kryesore në vijën muzikore të subjektit: herë allegro ma non troppo, herë andante maestoso e herë allegro ma non troppo (që janë dhe nëntitujt e kapitujve të lartpërmendur)... (më gjerësisht lexoni sot në “Koha Ditore”) Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme