Teatri i Gjakovës merr emrin “Hadi Shehu”

Teatri i Gjakovës merr emrin “Hadi Shehu”

21 shtator 2017 14:20

Kuvendi i Komunës së Gjakovës ka vendosur sot që Teatri i Qytetit të marrë emrin e aktorit të madh të skenës gjithëkombëtare, Hadi Shehu.

Ky aktor gjithë jetën ia dhuroi teatrit dhe filmit. Ai vdiq kohë më parë.

Komentet

Njaziu22/09/2017 10:56

Ju lumt kuventar te Gjakoves.

Shto koment

Të ngjashme