Posta e Kosovës vë në qarkullim pullën postare “Veshja popullore e Medvegjës”

Posta e Kosovës vë në qarkullim pullën postare “Veshja popullore e Medvegjës”

13 shtator 2017 08:40

Posta e Kosovës ka vënë në qarkullim pullën postare “Veshja popullore e Medvegjës”.

Emisioni përmban dy pulla postare me vlera nominale: €2 dhe €1, blloku 2€ si dhe Zarfi i Ditës së Parë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme