Teatri i Prizrenit dje mori emrin e aktorit ‘Bekim Fehmiu’

Teatri i Prizrenit dje mori emrin e aktorit ‘Bekim Fehmiu’

30 qershor 2017 10:00

Kuvendi i Komunës së Prizrenit votoi dje unanimisht që Teatri Profesionist i Qytetit të Prizrenit, të marrë emrin e aktorit prizrenas me famë botërore, Bekim Fehmiu.

Kryesuesi i Kuvendit Komunal në Prizren, Kujtim Gashi, përmes rrjetit social Facebook, njoftoi për këtë vendim.

“Kuvendi i Komunës së Prizrenit, votoi unanimisht që Teatri Profesionist i Qytetit të Prizrenit, të emërtohet me emrin e aktorit prizrenas me famë botërore, Bekim Fehmiu.

Urime Teatrit, aktorëve, komunitetit artistik dhe të gjithë qytetarëve të Prizrenit, të cilët shpeshherë kanë kërkuar që njëri nga institucionet kulturore të Prizrenit, të emërtohet me emrin e Bekim Fehmiut”.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme