DokuFest hapë thirrjen për punëtorinë “Film & Factual Media”

DokuFest hapë thirrjen për punëtorinë “Film & Factual Media”

19 qershor 2017 14:42

Festivali Ndërkombëtar i Filmit Dokumentar dhe të Shkurtër DOKUFEST, hapë thirrjen për aplikim për punëtorinë “Film & Factual Media”, përcjell KultPlus.

DokuFest fton të gjithë nxënësit e Shkollave të Mesme nga Gjilani, Vitia, Kaçaniku dhe Hani i Elezit që të aplikojnë për kampin veror ku do të aftësohen në prodhimin e filmave dokumentar.

Kampi 3 ditor organizohet në kuadër të edicionit të 16-të të DokuFest që mbahet nga 4-12 gusht 2017 në Prizren.

Programi i kampit ka për qëllim nxitjen e kreativitetit tek të rinjtë përmes punëtorive intensive, master klasave dhe ushtrimeve praktike. Aplikantët duhet të jenë nxënës të shkollave të mesme dhe të kenë aftësi komunikimi në gjuhën Angleze.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme