Teletubbies bëhet 20 vjeç

Teletubbies bëhet 20 vjeç

27 February 2017 15:38

Janë të paktë fëmijët e lindur pas viteve ’90 që nuk kanë parë së paku një seri të Teletubbies.

Katër kukullat e Teletubbies, siç transmeton Shqiptarja, AKA Tinkie Winkie, Dipsie, Laa Laa dhe Po janë zyrtarisht 20 vjeç.

Shfaqja ka arritur në shumë se një miliardë shikues në 100 vende gjatë dy dekadave që është transmetuar.

Me vitet edhe personazhet reale janë rritur. E mbani mend vogëlushen që luante diellin e buzëqeshur?

Tashmë ajo është një vajzë 20-vjeçare që nuk ka humbur aspak nga buzëqeshja që kishte dikur.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme