Shkarkohet nga detyra drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare në Tiranës, s'dihen arsyet

Shkarkohet nga detyra drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare në Tiranës, s'dihen arsyet

11 July 2019 10:27

Me vendim të Këshillit të Ministrave është liruar nga detyra, drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare në Tiranë, Persida Asllanaj.

Vendimi është marrë sot dhe është publikuar në faqen e kryeministrisë.

Persida Asllani qëndroi në këtë detyrë për 5 vite. Ajo u emërua në gusht të vitit 2014 në vendin e Aurel Plasarit.

Nuk dihen ende arsyet e lirimit nga detyra.

 

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme