Ulqini nikoqir i panairit me punime artizanale

Ulqini nikoqir i panairit me punime artizanale

14 April 2019 22:27

Panairi rajonal i artizanëve, që tradicionalisht mbahet në qytetin bregdetar të Ulqinit është manifestimi më i madh i këtij lloji në Mal të Zi.

Panairi, i cili mbahet në fillim të sezonit turistik, promovon punimet artizanale dhe traditën si dhe diversitetin krijues të komuniteteve që jetojnë në rajonin e Ballkanit.

Zëri i Amerikës sjell këtë kronikë:

Komentet

Shto koment

Të ngjashme