Shqipëria e Maqedonia e Veriut merren vesh për themelimin e qendrave kulturore

Shqipëria e Maqedonia e Veriut merren vesh për themelimin e qendrave kulturore

14 March 2019 09:16

Tiranë, 14 mars - Këshilli i Ministrave miratoi sot në parim marrëveshjen me qeverinë e Maqedonisë sё Veriut, për themelimin e qendrave kulturore dhe informative në të dyja vendet.

Marrëveshja parashikon ndërtimin e qendrave kulturore dhe informative në Shqipëri dhe në Maqedoninë e Veriut.

Ky vendim vjen pas vizitës sot në vendin tonë të Kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe delegacionit që e shoqëron.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme