Ndikimi i kulturës në zhvillim dhe socializim te të rinjtë

Ndikimi i kulturës në zhvillim dhe socializim te të rinjtë

22 February 2019 20:33

Sa ndikon kultura në zhvillimin dhe socializimin e të rinjve?

Për këtë dhe aktivitetet e programit BRICK në Kaçanik, është biseduar sot në studion e emisionit “Express” me mysafirët e ftuar: Nermin Mahmuti, drejtoreshë ekzekutive në CDF, Kushtrim Koliqi, drejtor ekzekutiv, Edon Ramadani, muzikant dhe tutor në BRICK, Ibelinda Halimi, psikologe dhe Aroma Troni, nxënëse.

Për më tepër, shikoni videon më poshtë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme