Të pasionuarit pas poezisë sentimentale

Të pasionuarit pas poezisë sentimentale

10 January 2019 20:28

Të pasionuarit pas vargjeve sentimentale, janë mbledhur në një mbrëmje poetike të mbajtur në hapësirën, “Shtatëmbëdhjetë”, që ka për qëllim nxitjen e ndryshimeve pozitive në shoqëri, nëpërmjet aktiviteteve kulturore dhe kreativitetit, transmeton emisioni Express në KTV.

Fjalët më të bukura të krijuara për dashurinë, ata po i lexojnë nëpërmjet llojit më të vjetër të krijimtarisë letrare.

Nën shoqërimin e verës së kuqe, të pranishmit dolën në tavolinën e poezisë, për t’i shprehur vargjet personale.

Kjo ngjarje, sipas organizatorëve është pikënisje për mbajtjen e aktiviteteve tjera poetike në hapësirën, “Shtatëmbëdhjetë”, lokacioni më i ri në shërbim të artit në Prishtinë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme