Koleksioni i rrallë me instrumente muzikore të vjetra shqiptare

07 December 2018 13:38

Ermal Sela është muzikant dhe koleksionist i veglave muzikore të të gjitha trojeve shqiptare, shkruan TCH.

Ai deri tani ka grumbulluar instrumente muzikore nga më të ndryshmet dhe jo pak.

Në koleksionin e tij privat ka një pasuri prej 300 veglash dhe më e vjetra është 300 vjeç. Por cila është ajo?

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme