Vështirësitë në organizimin e festivaleve të muzikës klasike dhe roli i tyre

Vështirësitë në organizimin e festivaleve të muzikës klasike dhe roli i tyre

07 November 2018 20:15

Në pjesën qendrore të Expressit në KTV sot është biseduar për festivalet e muzikës klasike në Kosovë, vështirësitë e këtyre organizimeve dhe roli i tyre në skenën tonë.

Për të diskutuar për këtë temë, të ftuar në studio ishin, Lejla Pula nga “Chopin Piano Fest”, Vlora Baruti nga “Pianisti i Ri”, Memli Kelmendi – kompozitor dhe Luan Durmishi – tenor.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme