Raporti i OJQ-së Integra: “Kriza në Akademi: Vlerësim i shoqërisë civile për Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës”

Raporti i OJQ-së Integra: “Kriza në Akademi: Vlerësim i shoqërisë civile për Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës”

26 September 2018 10:10

Në kuadër të projektit “Vlerësim i shoqërisë civile dhe dialog publik për insitucionet e ‘heshtura’ të Kosovës”, të financuara nga fondet publike, Organizata Integra ka publikuar raportin “Kriza në Akademi: Vlerësim i shoqërisë civile për Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës”, që është produkt i hulumtimit të realizuar nga Shkelzen Gashi.

Kjo organizatë, duke pasur parasysh rëndësinë e temës së trajtuar, ka shprehur dëshirën që ta ndajë me opinionin e gjerë raportin final të këtij hulumtimi. “Ndjehuni të lirë ta përdorni apo ndani këtë raport për nevoja të juaja, sidomos pjesën e gjetjeve kryesore dhe rekomandimeve”, sugjeron kjo organizatë.

Koha.net publikon të plotë raportin e Organizatës Integra: “Kriza në Akademi: Vlerësim i shoqërisë civile për Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme