GKK-ja mbështet të rinjtë përmes programit të edukimit

GKK-ja mbështet të rinjtë përmes programit të edukimit

21 qershor 2018 19:21

Përmes celularëve ata kanë shkrepur disa fotografi, të cilat i kanë shfaqur në ekspozitën kolektive që është organizuar nga programi i edukimit të Galerisë Kombëtare të Kosovës.

Ndërtesat urbane të qytetit të Prishtinës, semaforët, veturat, lojërat e fëmijëve dhe pëllumbat e dashuruar ishin subjektet e fotografive të pjesëmarrësve të kësaj punëtorie, transmeton emisioni Express në KTV.

Nxënësit e këtij projekti, nëpërmjet ligjëratave, kanë marrë njohuri rreth teknikave bazë të fotografisë dhe estetikës. Pjesë e projektit, “Laboratori i kreativitetit”, kanë qenë gjithsej katërmbëdhjetë të rinj.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme