Programi TV
Programi i ditës
 • Top Koha Music – r
  07:00Top Koha Music – r
 • SOT
  08:00SOT
 • Koha e lajmeve
  10:00Koha e lajmeve
 • Ushqimi dhe shëndeti me Lindën
  10:15Ushqimi dhe shëndeti me Lindën
 • Top shop
  10:45Top shop
 • Fati im ep. 45
  11:00Fati im ep. 45
 • Top shop
  11:45Top shop
 • Koha e lajmeve
  12:00Koha e lajmeve
 • Wildlife – r
  12:15Wildlife – r
 • Ça ka 3 – r
  12:35Ça ka 3 – r
 • Fashionista – r
  12:55Fashionista – r
 • Friends ep. 197 x 198
  13:15Friends ep. 197 x 198
 • Dokumentar – Sekretet më të mëdha të universit ep.7 x 8
  13:55Dokumentar – Sekretet më të mëdha të universit ep.7 x 8
 • Koha e lajmeve
  15:00Koha e lajmeve
 • Kutia
  15:15Kutia
 • Top shop
  15:25Top shop
 • Jeta – r
  15:40Jeta – r
 • Programi Fluturues i Fëmijëve
  16:00Programi Fluturues i Fëmijëve
 • Nëpër film
  16:30Nëpër film
 • Koha e lajmeve
  17:00Koha e lajmeve
 • 038 – r
  17:15038 – r
 • Bone përhajr
  18:00Bone përhajr
 • Marketing
  18:50Marketing
 • Lajmet e mbrëmjes
  19:00Lajmet e mbrëmjes
 • Moti
  19:35Moti
 • Marketing
  19:40Marketing
 • Sporti në KTV
  19:45Sporti në KTV
 • Betimi për drejtësi
  20:00Betimi për drejtësi
 • Opening Up
  20:45Opening Up
 • Tabu
  21:30Tabu
 • Koha e lajmeve
  22:30Koha e lajmeve
 • Moti
  22:40Moti
 • Sporti në KTV
  22:45Sporti në KTV
 • Presidenti ep.43
  23:00Presidenti ep.43
 • Top Koha Mes-java
  23:30Top Koha Mes-java
 • Betimi për drejtësi – r
  00:01Betimi për drejtësi – r
 • Nëpër film – r
  00:35Nëpër film – r
 • Friends ep. 197 x 198 – r
  01:00Friends ep. 197 x 198 – r
 • Opening Up – r
  01:45Opening Up – r
 • Presidenti 43 – r
  02:30Presidenti 43 – r
 • Lajmet e mbrëmjes – r
  03:00Lajmet e mbrëmjes – r
 • Fati im ep. 45 – r
  03:30Fati im ep. 45 – r
 • Bone përhajr – r
  04:15Bone përhajr – r
 • Gjithologët e javës – r
  04:50Gjithologët e javës – r
 • Ushqimi dhe shëndeti me Lindën – r
  05:00Ushqimi dhe shëndeti me Lindën – r
 • Jeta – r
  05:30Jeta – r
 • Lajme ARTA
  06:00Lajme ARTA
 • Programi Fluturues i Fëmijëve – r
  06:30Programi Fluturues i Fëmijëve – r