Programi TV
Programi i ditës
 • Ngjyra e magjisë epis. 1
  07:00Ngjyra e magjisë epis. 1
 • Promo
  07:55Promo
 • Androidët e Enit epis. 14 dhe 15
  08:00Androidët e Enit epis. 14 dhe 15
 • Dino Dana epis. 49 – 51
  08:50Dino Dana epis. 49 – 51
 • Treni epis. 67 – r
  09:25Treni epis. 67 – r
 • Programi Fluturues i Fëmijëve epis. 71 - r
  10:00Programi Fluturues i Fëmijëve epis. 71 - r
 • Top Shop
  10:30Top Shop
 • Magjia e numrave epis. 32 - 33
  10:45Magjia e numrave epis. 32 - 33
 • City Shop
  11:15City Shop
 • Gjithologët epis. 50 - 53
  11:30Gjithologët epis. 50 - 53
 • Top Shop
  11:45Top Shop
 • Koha e lajmeve
  12:00Koha e lajmeve
 • 1 kafe me Labin
  12:101 kafe me Labin
 • Koha e lajmeve
  15:00Koha e lajmeve
 • City Shop
  15:15City Shop
 • Jeta – r
  15:30Jeta – r
 • Top Shop
  16:15Top Shop
 • Top Koha Music - P1
  16:30Top Koha Music - P1
 • Koha e lajmeve
  17:00Koha e lajmeve
 • Top Koha Music - P2
  17:15Top Koha Music - P2
 • PJ 2020: Armend Xhaferi Trio – r
  18:00PJ 2020: Armend Xhaferi Trio – r
 • Lajmet e mbrëmjes
  19:00Lajmet e mbrëmjes
 • Retro ARTA – r
  19:35Retro ARTA – r
 • N’ shpi
  20:00N’ shpi
 • Nëpër Film
  21:20Nëpër Film
 • Koha e lajmeve
  22:00Koha e lajmeve
 • Sporti Total
  22:15Sporti Total
 • Diplomati epis. 2
  23:45Diplomati epis. 2
 • 1 kafe me Labin – r
  00:301 kafe me Labin – r
 • Koha e lajmeve
  03:00Koha e lajmeve
 • N’ shpi - r
  03:10N’ shpi - r
 • Top Koha Music – r
  04:20Top Koha Music – r
 • Nëpër Film – r
  05:25Nëpër Film – r
 • Koha e lajmeve
  06:00Koha e lajmeve
 • Diplomati epis. 2 – r
  06:10Diplomati epis. 2 – r
 • Promo
  06:55Promo