Në Shqipëri arrestohet ish- drejtori i Rrugëve

Në Shqipëri arrestohet ish- drejtori i Rrugëve

02 shkurt 2018 10:29

Me urdhër të prokurorisë së Elbasanit është arrestuar ish drejtori i Përgjithshëm i Rrugëve, Dashamir Xhika.

Thuhet se ndalimi i tij është bërë pas hetimit të dosjes për abuzime të mundshme në rrugën Elbasan-Gjinar. Xhika është pjesë e një grupi prej 11 personash që janë ndaluar me urdhër të prokurorisë si të dyshuar për një dëm të madh të shkaktuar nga projekti i rrugës Elbasan-Gjinar.

Mes të arrestuarve janë ish zyrtare të ministrisë së Transporteve dhe drejtues të firmave ndërtuese.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme