Për 24 orë, policia rrugore shqiptoi 1144 tiketa

Për 24 orë, policia rrugore shqiptoi 1144 tiketa

30 janar 2018 10:08

Për vetëm 24 orë, policia rrugore në Kosovë ka shqiptuar 1144 tiketa trafiku.

Kjo është vazhdimësi e masave më të ashpërsuara që ka ndërmarrë policia kohëve të fundit.

Për 24 orë, policia ka njoftuar se në rrugët e Kosovës kanë ndodhur 14 aksidente me të lënduar dhe 24 të tjerë pa të lënduar.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme