Serbja dërgoi veturën tek mekaniku, dikush ia shpon gomat Foto: Ilustrim

Serbja dërgoi veturën tek mekaniku, dikush ia shpon gomat

25 janar 2018 11:36

Në rrugën “Luja Breja”, në Mitrovicë, një grua serbe, ka raportuar për një incident.

Policia përmes raportit policor, njofton se ajo ka thënë se derisa e ka pasur veturën për riparim tek një mekanik, disa persona të panjohur i kanë shpuar me mjet të mprehtë katër gomat e veturës.

Më pas, i kanë vjedhur edhe mjetet për riparim dhe zinxhirët e gomave.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme