Policia në Pejë kërkon pronarin e parave të humbura Foto: Koha / ilustrim

Policia në Pejë kërkon pronarin e parave të humbura

26 dhjetor 2017 15:20

Policia e Kosovës në Pejë njofton se më 18 dhjetor rreth orës 16:25, një qytetar ka lajmëruar në polici se në qendrën tregtare “Meto Bajraktari” në Pejë, kishte gjetur një kartëmonedhë, vlerën e së cilës nuk e tregon policia, dhe të njëjtën e ka dorëzuar në stacionin policor në Pejë.

Sektori i hetimeve ka siguruar incizimet nga kamerat e sigurisë së qendrës tregtare “Meto Bajraktari”, ish “Shtëpia e mallrave” dhe në incizimet vërehet kur një personi të gjinisë mashkullore nga portofoli në dysheme i bie kartëmonedha.

“Me qëllim që personit në fjale t’i kthehen paratë e humbura, kërkojmë që përmes mjeteve elektronike dhe të shkruara të informohet opinioni lidhur me çështjen dhe të paraqitet pranë këtij stacioni policor për të t’i marrë paratë e humbura me datën e cekur më lartë, personi të cilit i kanë humbur”, thuhet në njoftimin e Policisë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme