Arrestohet pasi “uzurpon” hapësirë në bregdet

Arrestohet pasi “uzurpon” hapësirë në bregdet

17 shkurt 2017 09:50

Policia e Vlorës ka arrestuar qytetarin Murat Hysenaj, 56 vjeccar I cili po ketkohrj për veprat penale "Falsifikimi i dokumentave” dhe "Pastrimi i produkteve të veprës penale apo veprimtarisë kriminale".

Policia ka bërë lirimin e një sipërfaqe tokësore prej 17 mijë metrash katror[ në fshatin Vuno dhe Jalë që ishin përvetësuar nga shtetasi i i përmendur nëpërmjet falsifikimit të dokumentave.

Vlera e kësaj sipërfaqe toke shkon rreth 1.7 milionë euro.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme