Kryeimami Bajgora dëshmon ndaj Ramiqit

Kryeimami Bajgora dëshmon ndaj Ramiqit

13 dhjetor 2017 09:40

Ka filluar dëshminë e tij Kryeimami i Bashkësisë Islame, Sabri Bajgora, në procesin gjyqësor ndaj Fuad Ramiqit dhe të tjerëve.

Ai është ftuar me kërkesë të mbrojtësit të të akuzuarit Enes Goga, Durim Osmani, raporton KTV.

Përveç Fuad Ramiqit, i akuzuar për thirrje në rezistencë, Prokuroria Speciale ka akuzuar edhe Enes Gogën, Mazllam Mazllamin Bedri Robajn dhe Idriz Bilibanin, për shtytje në kryerjen e veprave terroriste dhe nxitje të urrejtjes.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme