Aktakuzë ndaj drejtoreshës së shkollës për falsifikim dokumentesh në Prizren Foto: Ilustrim

Aktakuzë ndaj drejtoreshës së shkollës për falsifikim dokumentesh në Prizren

23 nëntor 2017 09:46

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj drejtoreshës së shkollës “Mustafa Bakiu” për falsifikim dokumentesh.

Sipas aktakuzës, drejtoresha me inicialet B.K. më 23 nëntor të vitit 2016, me nënshkrimin e saj dhe vulën zyrtare, ka vërtetuar një dokument që përmbante të dhëna të rrejshme.

Ajo kundërligjshëm ka lëshuar vërtetimin në emër të qytetares S.A., kinse ka punuar në shkollën “Mustafa Bakiu”. Ky vërtetim do t’i shërbente asaj për punësim.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme