Në Gjilan konfiskohen barna pa banderola të Kosovës e me banderola të Serbisë

Në Gjilan konfiskohen barna pa banderola të Kosovës e me banderola të Serbisë

12 tetor 2017 10:35

Dje në një barnatore të Gjilanit janë gjetur dhe janë konfiskuar një sasi barash, nga rreth 100 lloje të tyre, transmeton Koha.net.

Barnat, ka njoftuar Policia rajonale e Kosovës përmes kumtesës, kanë qenë pa banderola të Republikës së Kosovës dhe me banderola të Republikës së Serbisë.

Konfiskimi i barnave është bërë nga inspektorë AKPM-Prishtinë (Agjencioni Kosovar për Produkte Medicinale) dhe në bashkëpunim me policë nga Njësiti i Krimeve Ekonomike dhe Antikorrupsion.

Me vendim të prokurorit të shtetit, rasti mbetet në hetime të mëtutjeshme nga Policia e Kosovës njësitet kundër krimeve ekonomike.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme