Edhe një vdekje tjetër e dyshimtë në QKUK Foto: Koha / ilustrim

Edhe një vdekje tjetër e dyshimtë në QKUK

17 shtator 2017 14:31

Një rast tjetër i vdekjes pas operimit në QKUK është raportuar në Policinë e Kosovës.

Sipas ankuesit, bashkëshortja e tij pasi që kishte qenë e sëmurë ishte dërguar ne QKUK dhe pas operimit, kishte ndërruar jetë.

Sipas raportit të Policisë, operimi ka ndodhur më 2 shtator, kurse gruaja e tij ka vdekur pas 13 ditë.

Për vdekjen e të ndjerës, ankuesi dyshon për pa kujdesi dhe pajisjet mjekësore. Rasti është nën hetime.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

aziz18/09/2017 14:53

dikujna I kan met barnat ne magazine, nuk I kan dal Ministrat ne fjale, tash o bo nervoz.

gent18/09/2017 11:34

Mbyllne krejt QKUK-ne, me mire...

Shto koment

Të ngjashme