Kartëmonedha 100 euroshe false në Viti

Kartëmonedha 100 euroshe false në Viti

15 shkurt 2017 14:16

Ankuesi shqiptar, shtetas i Kosovës, më 14 shkurt, në ora 12:30, ka deklaruar se ka marrë pazarin ditor në barnatoren e tij dhe ka shkuar në bankën “ProCredit” në Viti për të deponuar paratë në bankomat.

Fillimisht, ankuesi ka deponuar një kartëmonedhë prej 100€ ku bankomati i ka konfiskuar atë kartëmonedhë pastaj ankuesi ka bërë kontrollimin e parave të tjera dhe ka vërejtur se ka edhe dy kartëmonedha dyshohet se janë të falsifikuara, raporton Koha.net.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori i shtetit i cili urdhëron që rasti të cilësohet “Falsifikim i parasë” dhe të i dërgohet hetimeve të Krimeve Ekonomike Regjionale. 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme