Nrecajt që u dënua me 24 vjet i shtohet edhe një vit e tetë muaj burgim

Nrecajt që u dënua me 24 vjet i shtohet edhe një vit e tetë muaj burgim

Donika Voca-Gashi 23 January 2019 13:41

Gjykata Themelore në Gjakovë pas pranimit të fajësisë të Pjetër Nrecajt, e ka dënuar atë me 1 vit e tetë muaj burgim për lëndim trupor.

Ndrecajt që u dënua me 24 vjet burgim për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij, i është shtuar edhe një vit e tetë muaj burgim pasi shkaku i mosmarrëveshjes kishte kapur për flokësh bashkëshorten dhe ia kishte lënduar syrin e majtë.

Vendimi është shpallur pa praninë e të dënuarit Nrecaj.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme