Zhduket një person në Lipjan

Zhduket një person në Lipjan

23 October 2018 13:15

Sipas raportit të sotshëm të Policisë së Kosovës, një person nga Lipjani ka njoftuar policinë se që nga 1 tetori vëllai i tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij.

Njësitë policore janë duke hetuar rastin.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme