700 euro gjobë dhe konfiskim malli për të pandehurin që deshi t’i ikte doganimit

700 euro gjobë dhe konfiskim malli për të pandehurin që deshi t’i ikte doganimit

17 August 2018 10:36

Gjykata Themelore e Prizrenit ka bërë shpalljen e aktgjykimit dënues ndaj të akuzuarit me iniciale S.M. nga Mamusha për shkak se ka kryer veprën penale shmangia nga pagesa e tarifave të detyrueshme doganore, njofton kumtesa nga Gjykata, transmeton Koha.net.

I akuzuari S.M., është shpallur fajtor dhe është dënuar me burgim efektiv në kohëzgjatje prej 6 (gjashtë) muaj.

Dënimi, me pëlqimin e të akuzuarit, zëvendësohet me gjobë në shumën prej 700 euro, si dhe marrjen-konfiskimin e 39.712 litra vaj hidraulik,1.155 litra vaj dhe 7.990 poqa elektrik 100W si objekt i veprës penale.

S.M., më 04.05.11.2013, në Mamushë , me qëllim që vetës apo personit tjetër t’i mundësojë shmangie nga pagesa e tarifave tatimore mallin që e bartte.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme