Kronikë e zezë

Vushtrri, policia ndalon një person për djegie të flamurit kombëtar

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se të mërkurën ka arrestuar një person të dyshuar se ka marrë flamurin kombëtar nga shtëpia e një personi dhe e ka djegur atë.

Personi ka pranuar se këtë vepër e ka bërë së bashku me dy të tjerë.