Kronikë e zezë

Aktakuzë dy policëve në Fushë-Kosovë, dyshohet se keqtrajtuan një qytetar

 

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ngritur aktakuzë ndaj dy zyrtarëve policorë në Fushë-Kosovë, nën dyshimin se kanë keqtrajtuar një qytetar.

Sipas aktakuzës, më 15 qershor, V.M. dhe A.A. në stacionin policor në Fushë-Kosovë, kishin keqtrajtuar fizikisht dhe psikikisht të dëmtuarin L.H.. Aktakuza thotë se të pandehurit e kishin ndalur qytetarin për shkak të kundërvajtjes në trafik dhe pasi ia kishin marrë dokumentet i kishin kërkuar të paraqitej në stacion policor. Pasi ishte paraqitur, dyshohet se viktimën e kishin vendosur në një zyrë dhe gjatë përpilimit të kundërvajtjes, të pandehurit e kanë fyer dhe më pas e kanë sulmuar fizikisht, me grushte në fytyrë e shkelja në pjesë të ndryshme të trupit.