Bora e fundit nuk e zuri të papërgatitur Komunën e Rahovecit

Bora e fundit nuk e zuri të papërgatitur Komunën e Rahovecit

19 shkurt 2017 11:14

Reshjet e borës, të cilat kanë filluar gjatë natës dhe mëngjesit të sotëm, nuk kanë krijuar probleme qarkullimi në Komunën e Rahovecit.

Muhamet Behra, drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike në këtë komunë, thotë se kompania e cila është kontraktuar për mirëmbajtjen e rrugëve ka qenë e gatshme për intervenim dhe deri me tani është intervenuar në fshatin Zatriq, raporton Koha.net.

Ai konfirmon se të gjitha rrugët në Komunën e Rahovecit janë të kalueshme dhe komunikacioni po zhvillohet krejt normalisht, pa ndonjë pengesë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme