Fillojnë procedurat për ndërtimin e rrugës te varrezat në Çabrat

Fillojnë procedurat për ndërtimin e rrugës te varrezat në Çabrat

20 prill 2018 13:49

Bordi i Drejtorëve të Komunës së Gjakovës ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, në të cilën janë diskutuar një sërë pikash të rendit të ditës, e të cilat kryesisht kishin të bënin me përmirësimin e gjendjes së shërbimeve komunale, në të mirë të qytetarëve të komunës së Gjakovës.

Sipas kumtesës dërguar mediave, në këtë takim u bë e ditur edhe nisja e procedurave për ndërtimin e rrugës që dërgon deri tek varrezat e martirëve në Çabrat.

Me këtë rast, kryetari Gjini ka thënë se ky është një projekt shume i domosdoshëm, teksa ka shprehur bindjen e tij se kjo rrugë do të jetë e gatshme deri në fillim të vjeshtës së këtij viti.

Është diskutuar edhe për caktimin e një lokacioni për shitjen e druve dhe vendosjen e sharrëxhinjve. Pas disa propozimeve, është vendosur që të shikohet si opsion që për këtë qëllim të caktohet një lokacion në dalje të qytetit, prapa Urës së Tabakëve.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme