Konfiskohen artikuj ushqimorë me afat të skaduar në Drenas

Konfiskohen artikuj ushqimorë me afat të skaduar në Drenas

19 mars 2018 15:26

Drejtoria e Inspeksionit në Drenas, gjatë vizitave të rregullta në terren, ka hasur në artikuj ushqimor me afat të skaduar dhe me ç'rast ka bërë edhe asgjësimin e tij.

Siç njofton përmes një kumtese për media, numri i artikujve me afat të skaduar ishte 97 produkte me sasi 59 kilogram dhe 4.5 litra lëngje.

“Masat e ndërmarra ndaj biznesit të cilit i janë gjetur produkte me afat të skaduar nga inspektorët përveç konfiskimit dhe gjobë mandatore në vlerën prej 500 eurove”, përfundon njoftimi.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme