Komuna e Podujevës s`e bën publike vlerën e kontratës për mirëmbajtje rrugësh Foto: Koha / ilustrim

Komuna e Podujevës s`e bën publike vlerën e kontratës për mirëmbajtje rrugësh

03 janar 2018 10:41

Komunarët e Podujevës nuk e kanë treguar vlerën e kontratës për mirëmbajtjen e rrugëve gjatë dimrit, shkruan sot “Koha Ditore”.

Pas ritenderimit, zyrtarët komunalë thonë se e kanë përzgjedhur operatorin ekonomik që do t’i mirëmbajë rrugët dhe se tashti janë duke pritur nëse do të ketë ankesa nga operatorët e eliminuar në këtë tender... (më gjerësisht lexoni sot në “Koha Ditore”)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme