Takime me komunitetin kundër dhunës në familje

Takime me komunitetin kundër dhunës në familje

07 dhjetor 2017 13:32

Këshilli Komunal për Mbrojtjen e Viktimave të Dhunës në Familje dhe në Baza Gjinore në kuadër të Komunës së Lipjanit dhe në kuadër të aktivizimit 16-ditor të fushatës “Ndal dhunën në familje dhe jeto me dinjitet”, ka organizuar edhe një tryezë me gratë e komuniteteve etnike në qytezën e vjetër të Janjevës.

Makfirete Shamolli, kryesuese e Këshillit Komunal për Mbrojtjen e Viktimave të Dhunës në Familje dhe në Baza Gjinore, njëherësh drejtoreshë në Qendrën për Punë Sociale në Lipjan, ka thënë se Këshilli komunal për mbrojtje të viktimave të dhunës në familje dhe baza gjinore po vazhdon me aktivitetet e tij për 16 ditë me radhë për t`u solidarizuar me viktimat e dhunës në familje...(Gjerësisht lexoni sot në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme