Komuna shpenzon 2 milionë euro për paga e mëditje

Komuna shpenzon 2 milionë euro për paga e mëditje

06 dhjetor 2017 12:31

Pagat dhe mëditjet janë kategoria me më së shumti mjete të shpenzuara nga buxheti i Komunës së Graçanicës.

Për nëntë muaj të këtij viti zyrtarët komunalë kanë harxhuar më shumë se 2 milionë euro për këtë kategori.

Ndërkohë deri tashti kjo komunë ka shpenzuar pak më shumë se gjysmën e buxhetit total të paraparë për 2017. Sipas raportit financiar janar-shtator, në të cilën gazetës i është lejuar qasje në vetëm 3 faqe të tij, thuhet se buxheti për këtë periudhë është 7.589.687.16 euro. Në të njëjtin dokument shihet se në nëntë muajt e parë janë shpenzuar 4.272.817 euro apo 56.30 për qind nga buxheti i përgjithshëm apo 66.97 për qind nga mjetet e alokuara për këtë periudhë, shkruan sot Koha Ditore.

Sipas kategorive ekonomike janë shpenzuar mjetet si në vijim: Për paga dhe mëditje 2.029.087 euro, për mallra dhe shërbime janë shpenzuar 482.842 euro, për shërbime komunale 106.302 euro, për subvencione dhe transfere 155.776 euro, për shpenzime kapitale 1.421.555 euro dhe për donacione janë shpenzuar 77.252 euro...(Shkrimin e plotë lexojeni sot në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme