Ndërprerje emergjente e rrymës në Piranë Foto: Ilustrim

Ndërprerje emergjente e rrymës në Piranë

04 dhjetor 2017 12:42

KEDS Sh. A. njofton se sot, më 04.12.2017 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ketë ndërprerje emergjente të:

· LP 35 kV Pirana (Kodi: 300340) prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding. Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbica e Ulët I, Sërbica e Ulët II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit, Pirana, Randobrava, Retije e Ulët, Retije e Epërme, Krusha e Madhe, Krusha e Vogël, Randobrava dhe bizneset: Separacioni “10 Maji”, Separacioni “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Separacioni “Arbëria”, Separacioni “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçje emergjente për rregullimin e kulmit pasi pikon uji në kthinat 35kV.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme