Punimet në rrugë po krijojnë kolona të gjata të automjeteve në hyrje të Pejës

Punimet në rrugë po krijojnë kolona të gjata të automjeteve në hyrje të Pejës

03 dhjetor 2017 21:17

Kalimi i kësaj rruge, e cila ka një gjatësi jo më shumë se 2 kilometra e gjysmë në hyrje të qytetit të Pejës, qytetarëve po u shkakton shumë probleme.

Si pasojë e gjendjes së saj, e cila po përkeqësohet dita-ditës, aty po krijohen kolona të gjata e që pritjet shkojnë deri në 40 minuta, raporton KTV.

Kolona po krijohet edhe gjatë vikendit , e në ditët e javës qytetarët thonë se aty bëhet kaos i madh.

Krahas humbjes së kohës kjo thonë t’u kushtojë edhe nga ana materiale.

Banorët të cilët jetojnë aty afër thonë se ndihen të rrezikuar, pasi ka shumë vetura.

Ministria e Infrastrukturës, e cila ka nën menaxhim këtë rrugë, pati nisur një projekt për zgjerimin e rrugës me dy korsi, por kjo pjesë pati mbetur ashtu pas protestave të banorëve dhe bizneseve në këtë pjesë.

Argjend Zenaj nga Ministria e Infrastrukturës, ka deklaruar se rregullimi i saj nuk mund të bëhet deri në pranverën e vitit të ardhshëm.

Zejna për Kohavisionin ka thënë se janë takuar me udhëheqësit e atyre bizneseve dhe pas këtyre takimeve, kanë krijuar një komision për rishikim të mundësive në ndërtimin e një rrethi për ofrimin e mundësisë së kyçjes më të lehtë të bizneseve që operojnë në atë pjesë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme