Ndërprerje emergjente e rrymës në Drenas

Ndërprerje emergjente e rrymës në Drenas

08 nëntor 2017 09:52

KEDS Sh. A. njofton se sot, më 08.11.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të ketë ndërprerje emergjente të:

· Daljes 10 kV Pokleku i Ri (Kodi: 16021007) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petroli Zabel.

e ndërprerjes: Shkyçje emergjente, ndërrimi i transformatorit të dëmtuar.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme