Asfaltohet rruga që lidh Pagarushën me Gurishtën e Malishevës

Asfaltohet rruga që lidh Pagarushën me Gurishtën e Malishevës

07 nëntor 2017 12:39

Fshatrat Pagarushë dhe Gurishtë, janë dy fshatra, të cilat gjenden shumë afër njëra tjetrës, por për shkak të rrugës së pahapur, banorët e dy fshatrave, përkatësisht të lagjeve të tyre, është dashur të bëjnë disa kilometra rrugë për të shkuar nga fshati në fshat.

Por këtij problemi i ka ardhur fundi, pasi rruga që lidh dy fshatrat, ka filluar të asfaltohet. Për këtë qëllim, këto fshatra i kanë vizituar edhe kryetari i Malishevës, Ragip Begaj, i shoqëruar nga drejtori i Urbanizmit, Ahmet Morina.

Begaj dhe Morina, krahas inspektimit të rrugës, i kanë takuar edhe banorët e këtyre dy fshatrave, të cilët e kanë falënderuar Komunën e Malishevës dhe kryetarin Begaj, për realizimin e kërkesës së tyre, disavjeçare, për hapjen dhe rregullimin e kësaj rruge, e cila ka rëndësi të madhe jo vetëm për këto dy fshatra, por edhe për fshatrat tjerë.

“Rritja e mirëqenies sociale dhe krijimi i kushteve më të mira për jetesë, përfshi edhe qarkullimin apo lëvizjen e lehtë, për qytetarët e Komunës së Malishevës, është obligim i yni dhe gradualisht kemi arritur që të realizojmë këtë, e në mesin e këtyre angazhimeve tona, është edhe rruga që sot po e asfaltojmë dhe e cila është tërësisht në shërbim të qytetarëve”, tha Begaj, gjatë vizitës në Pagarushë e Gurishtë.

Drejtori i Urbanizimit, Ahmet Morina, tha se “kjo rrugë është munduar nga buxheti komunal i Malishevës dhe ka qenë kërkesë e kamotshme dhe për këtë qëllim, Komuna e Malishevës, pasi e ka futur në listën e investimeve për këtë vit, kemi filluar me hapjen dhe zgjerimin e rrugës, krijimin e bazës së qëndrueshme dhe tani jemi duke e asfaltuar rrugën që lidhë këto dy fshatra të Komunës së Malishevës”.

Image

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme