Zvarritet kompletimi me ditarë pune i shkollave të Gjilanit Foto: Ilustrim

Zvarritet kompletimi me ditarë pune i shkollave të Gjilanit

03 nëntor 2017 11:30

Gjilan, 3 nëntor- Ndonëse viti i ri shkollor 2017-2018 ka filluar më 4 shtator dhe çdo mësimdhënës do të duhej të kishte në dorë ditarin mësimor që shfrytëzohet për vlerësimin e nxënësve, shënimin e orëve të shënimet për mungesat edhe më tej nuk është bërë furnizimi i tërësishëm i shkollave me ditarët mësimorë.

Sipas Drejtorisë së Arsimit, faji qëndron te kompania e cila ishte përzgjedhur fituese e tenderit për furnizim me ditarë shkollash dhe ajo nuk u ishte përmbajtur detyrimeve të kontratës, duke i furnizuar me vonese shkollat fillore dhe të mesme të Gjilanit.

Bardhyl Syla, drejtor i Arsimit i Gjilanit deklaron se shumica e shkollave tashmë janë furnizuar me ditarë mësimi dhe se pa ditarë kanë mbetur vetëm 6 klasa. Ai thotë të ketë kërkuar nga kryetari i Komunës së Gjilanit që ndaj kompanisë , e cila nuk ishte treguar e përgjegjshme të merreshin masa deri në ndërprerjen e kontratës (gjerësisht, sot në “Kohën Ditore”).

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme